Camping


Wilt u voor een korte of langere periode lekker genieten op een zeer mooie locatie in het unieke en gezellige Twente? 

Wij hebben hele mooie ruime comfortplaatsen (100m2 – 160m2) met zon en/of schaduw, wel of juist niet nabij een speelgelegenheid voor de kinderen.
Zowel in het voor- en naseizoen als ook in het hoogseizoen kunt u aangeven of uw voorkeur uit gaat naar een plaats rondoem een speelgelegenheid voor de kinderen, of juist naar een rustiger gelegen plek. Zo kunnen jong & oud het hele seizoen samen maar toch apart en ieder op geheel eigen wijze lekker genieten…..

Alle plaatsen hebben een eigen elektra-aansluiting van 10 Amp., een eigen watertappunt en vuilwaterafvoer, indien gewenst kabel TV, en overal kunt u gebruik maken van ons snelle draadloze internetsysteem (Wi-Fi). Uw auto kunt u op uw eigen vak parkeren, of op de verlichte parkeerplaats bij de entree van het park.

* Wij berekenen geen reserveringskosten.
* aankomst vanaf 12.00 uur en vertrek voor 11.00 uur
* gratis toegang voor niet overnachtende bezoekers

U bent bij ons van harte welkom voor een periode van één nacht tot en met enkele weken, maar ook voor een fijne seizoenplaats van één tot en met zes maanden.

Voordelig genieten in het voor- en naseizoen, en ook in het hoogseizoen?
Ja echt, dat kan!  Wij hebben niet alleen diverse aantrekkelijke prijzen voor het voor- en naseizoen, maar ook zeer voordelige ALL-IN arrangementen en zeer gunstig geprijsde ALL-IN seizoenplaatsen van 1 maand tot en met 6 maanden.

Klik hier voor onze Prijslijst Toer- & Seizoenplaatsen 2018
Klik hier om de plattegrond te bekijken.

Met uw ACSI-card € 15, – en Camping Key Europe € 12, –  per nacht!
Kijk voor meer informatie op onze Prijslijst Toer- & Seizoenplaatsen 2018  en/of bij “aanbiedingen” op onze site.

Huisdieren
Uw hond of kat is (zolang deze geen overlast bezorgen en aangelijnd zijn) bij ons van harte welkom!
Huisdieren van bezoekers zijn helaas niet toegestaan op het park!

Toegestane grondzeilen
Net als u, willen ook de gasten NA u graag op een mooi grasveld staan en liever niet op een (deels) zanderige bodem.
Wij hebben zand-/bosgrond, wat als voordeel heeft dat regenwater zeer snel weg is, maar als nadeel dat gras wat onder dicht of fijnmazig grondzeil heeft gelegen, ook snel tot de wortel toe afsterft. Natuurlijk kunnen we in het seizoen wel bijzaaien, maar het zaad heeft nu eenmaal tijd nodig om te kiemen en te groeien voordat het weer een mooi stevige grasmat is en de volgende gast van dat gedeelte gebruik kan maken…..

tenttapijt

Daarom mag u bij ons alleen zeer grof opengewerkt tenttapijt (zie afbeelding), open vlonders en open tenttegels gebruiken.
Dicht, fijnmaziger en/of worteldoek is dus niet toegestaan, met uitzondering van de vaste grondzeilen onder bungalow- & bijzettentjes.

 

Heeft u zelf geen kampeermiddel en wilt u graag een vakantiehuisje, stacaravan of chalet huren?
Kijk voor meer informatie hiervoor bij “Verhuur“.