Contact


Bij de receptie kunt u niet alleen persoonlijk terecht voor inlichtingen, uw bestelde vers gebakken broodjes en/of het kopen van een krantje, natuurlijk staan wij u ook graag telefonisch of per mail te woord voor een antwoord op al uw andere vragen en/of het doen van een reservering.
U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Openingstijden receptie

In de periode van Pasen tot  1 oktober is de receptie telefonisch bereikbaar
van ma. t/m za. van 9.00 uur – 18.00 uur, op zon- & feestdagen van 10.00 uur – 17.00 uur.
In de winterperiode is de receptie alleen op afspraak geopend, en telefonisch bereikbaar van ma. t/m za. van 10.00 uur – 17.00 uur. Zondags gesloten.

Wilt u ons per mail een vraag stellen?


Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij berichten u daarna zo spoedig mogelijk, conform wens telefonisch, per mail of per post.

Route tip!

Als u naar ons toe rijdt via de A1 onder begeleiding van een TomTom of ander navigatiesysteem, dan stuurt deze u van de snelweg A1 af via afslag Borne.  Wij adviseren u echter om de A1 (richting Oldenzaal) te blijven volgen tot de afslag “Hengelo-Noord”/ “Weerselo”. Dat scheelt nauwelijks in tijd, maar rijdt wel veel makkelijker, aangezien u anders via allemaal slingerweggetjes en dwars door het dorp Borne wordt gestuurd. Het park valt onder het dorp Reutum, maar ligt eigenlijk net voorbij het dorp Weerselo. Na het dorp Weerselo vindt u vervolgens de borden “De Weuste”. bij Google toetst u Oldenzaalseweg 163 a in anders staat u aan de achterkant van de camping, Google heeft dit voorjaar dit veranderd.

Een goede reis toegewenst!

Contactformulier uitsluitend voor vragen.

Klik hier om te reserveren!

Klik hier om de privacy verklaring te lezen