Mindervaliden

 

Onze slogan “puur genieten in hartje Twente” proberen we op alle mogelijke manieren waar te maken, ook voor mindervaliden.

Voor jong en oud, voor validen en mindervaliden.

Vandaar dat wij alle ruimtes in ons grote luxe sanitairgebouw lekker ruim hebben gemaakt en van alle gemakken voorzien, ook de mindervaliden ruimte!

Deze ruimte van 4 x 4 meter is uitgerust met een ruime douche met beugels, opklapbare stoel, aparte opklapbare afdroog- en aankleedstoel, een aangepast toilet met toiletpapier, en ruime op hoogte gestelde wastafel met handzeep, en een hand-/haardroger. Natuurlijk, zoals u bij ons gewend bent is ook hier vloerverwarming aanwezig.

Bent u mindervalide? Geef dit dan even door bij de receptie. U ontvangt dan een aparte sleutel, speciaal voor het gebruik van deze ruimte.

Natuurlijk hebben we niet alleen in het sanitairgebouw rekening gehouden met de wensen en ongemakken van en voor mindervaliden. Ook de receptie, het eetcafé, het zwembad, de bowlingbanen, etc. zijn makkelijk toegangbaar en gebruiksvriendelijk voor al onze gasten.

Heeft u vragen over bepaalde faciliteiten of mogelijkheden voor mindervaliden? Neem even contact met ons op!