Mindervaliden

 

Onze slogan “puur genieten in hartje Twente” proberen we op alle mogelijke manieren waar te maken, ook voor mindervaliden.

Voor jong en oud, voor validen en mindervaliden.

Vandaar dat wij alle ruimtes in ons grote luxe sanitairgebouw lekker ruim hebben gemaakt en van alle gemakken voorzien, ook de mindervaliden ruimte!

Deze ruimte van 4 x 4 meter is uitgerust met een ruime douche met beugels, opklapbare stoel, aparte opklapbare afdroog- en aankleedstoel, een aangepast toilet met toiletpapier, en ruime op hoogte gestelde wastafel met handzeep, en een hand-/haardroger. Natuurlijk, zoals u bij ons gewend bent is ook hier vloerverwarming aanwezig.

Bent u mindervalide? Geef dit dan even door bij de receptie. U ontvangt dan een aparte sleutel, speciaal voor het gebruik van deze ruimte.

Natuurlijk hebben we niet alleen in het sanitairgebouw rekening gehouden met de wensen en ongemakken van en voor mindervaliden. Ook de receptie, het eetcafé, het zwembad, de bowlingbanen, etc. zijn makkelijk toegangbaar en gebruiksvriendelijk voor al onze gasten.

Heeft u vragen over bepaalde faciliteiten of mogelijkheden voor mindervaliden? Neem even contact met ons op!
 

Beste Gasten,

Wij zijn blij u te kunnen melden dat wij

weer open mogen vanaf 22-4-2020

Nu kamperen is dus nu mogelijk wanneer u zelfvoorziend bent in eigen sanitaire voorzieningen (zoals een eigen toilet met een eigen was- en/of douchegelegenheid)

 

Het toiletgebouw moet nog gesloten blijven tot en met 30 juni, maar het is wel toegestaan om het chemisch toilet leeg te storten die zit aan de buitenkant van het toiletgebouw.

 

Dus u kunt nu kamperen als u eigen toilet, douche/ wasgelegenheid hebt,u hebt ook ieder  een waterkraan bij uw eigen vak.

 

Bezoek en visite is beperkt toegestaan op Vaste (stacaravan/chalet) en toeristische plaatsen, bungalow 

maximaal 3 personen tegelijk en houd 1,5 meter afstand van elkaar.

Ook kunnen nu de verhuuraccomodaties kunnen weer worden gehuurd.

 

Helaas mag nu de Horeca en Zwembad nog niet open. 

 

Omdat er omboekingen en  veel nieuwe reserveringen zijn

kan reactie van ons iets later zijn dan normaal. 

 

Voor omboekingen en vragen hierover uitsluitend per mail,

info@deweuste.nl

 

Vanaf 1 juli mogen  wij weer open, wij hebben er dan 33 extra plaatsen bij op de eekhoorn.

 

Nieuwschierig kijk snel even op de plattegrond.

 

 

Met vriendelijke groeten,

 Fam. Hinken