Paarden & pony’s

Paardenevenementen in Twente

Niet voor niets komen veel bekende ruiters/amazones uit Twente, De paardenregio van Nederland! Gedurende het gehele jaar worden er veel bekende (meerdaagse) hippische evenementen georganiseerd. Wilt u hier graag naar toe? Ze zijn allemaal vlak bij ons park, een prima en goed betaalbare uitvalbasis!

Paard- en ponyrijden op het park zelf

Wij zelf zijn natuurlijk ook paardenliefhebbers, maar onze dochters Iris en Merel zijn echte ‘paardenfreaks’ en fanatiek (wedstrijd)ruiters.
Daarom hebben wij niet alleen een paar lieve Tinkers en fokken wij hier puur hobbymatig ieder jaar een leuk veulen bij, maar hebben we ook een paar mooie (sport)pony’s.
Een van de activiteiten die het recreatieteam organiseert in de perioden dat zij aanwezig is, is het paard-/ponyrijden. Daar worden alle Tinkers en pony’s afwisselend bij ingezet, zodat alle andere ‘paarden-kinderen’ op ons park ook lekker van ze kunnen genieten.
Om verzekeringstechnische redenen is het echter helaas niet meer toegestaan vrij en zelfstandig te rijden op onze paarden en pony’s in de buitenbak of tijdens een buitenrit.
Maar, niet helemaal getreurd! Tijdens het paard-/ponyrijden houden wij de dieren vast en kan jij lekker genieten op hun rug.
Ook een lekkere aai of knuffel vinden ze heel fijn!

Beste Gasten,

Wij zijn blij u te kunnen melden dat wij

weer open mogen vanaf 22-4-2020

Nu kamperen is dus nu mogelijk wanneer u zelfvoorziend bent in eigen sanitaire voorzieningen (zoals een eigen toilet met een eigen was- en/of douchegelegenheid)

 

Het toiletgebouw moet nog gesloten blijven tot en met 30 juni, maar het is wel toegestaan om het chemisch toilet leeg te storten die zit aan de buitenkant van het toiletgebouw.

 

Dus u kunt nu kamperen als u eigen toilet, douche/ wasgelegenheid hebt,u hebt ook ieder  een waterkraan bij uw eigen vak.

 

Bezoek en visite is beperkt toegestaan op Vaste (stacaravan/chalet) en toeristische plaatsen, bungalow 

maximaal 3 personen tegelijk en houd 1,5 meter afstand van elkaar.

Ook kunnen nu de verhuuraccomodaties kunnen weer worden gehuurd.

 

Helaas mag nu de Horeca en Zwembad nog niet open. 

 

Omdat er omboekingen en  veel nieuwe reserveringen zijn

kan reactie van ons iets later zijn dan normaal. 

 

Voor omboekingen en vragen hierover uitsluitend per mail,

info@deweuste.nl

 

Vanaf 1 juli mogen  wij weer open, wij hebben er dan 33 extra plaatsen bij op de eekhoorn.

 

Nieuwschierig kijk snel even op de plattegrond.

 

 

Met vriendelijke groeten,

 Fam. Hinken