Paarden & pony’s

Paardenevenementen in Twente

Niet voor niets komen veel bekende ruiters/amazones uit Twente, De paardenregio van Nederland! Gedurende het gehele jaar worden er veel bekende (meerdaagse) hippische evenementen georganiseerd. Wilt u hier graag naar toe? Ze zijn allemaal vlak bij ons park, een prima en goed betaalbare uitvalbasis!

Paard- en ponyrijden op het park zelf

Wij zelf zijn natuurlijk ook paardenliefhebbers, maar onze dochters Iris en Merel zijn echte ‘paardenfreaks’ en fanatiek (wedstrijd)ruiters.
Daarom hebben wij niet alleen een paar lieve Tinkers en fokken wij hier puur hobbymatig ieder jaar een leuk veulen bij, maar hebben we ook een paar mooie (sport)pony’s.
Een van de activiteiten die het recreatieteam organiseert in de perioden dat zij aanwezig is, is het paard-/ponyrijden. Daar worden alle Tinkers en pony’s afwisselend bij ingezet, zodat alle andere ‘paarden-kinderen’ op ons park ook lekker van ze kunnen genieten.
Om verzekeringstechnische redenen is het echter helaas niet meer toegestaan vrij en zelfstandig te rijden op onze paarden en pony’s in de buitenbak of tijdens een buitenrit.
Maar, niet helemaal getreurd! Tijdens het paard-/ponyrijden houden wij de dieren vast en kan jij lekker genieten op hun rug.
Ook een lekkere aai of knuffel vinden ze heel fijn!