Jaarplaatsen

Op zoek naar een jaarplaats stacaravan in Overijssel of regio Twente?

Recreatiepark / Camping De Weuste is al 49 jaar een vertrouwd adres in Twente, en alom bekend als een zeer net park met ruime staanplaatsen en keurige stacaravans en chalets.

Wij bieden tegen gunstige tarieven jaarplaatsen voor stacaravans en chalets aan voor het gehele seizoen. Uw eigen mooie plaats voor uw stacaravan of chalet in Twente; Overijssel.

Onze zeer ruime vaste seizoen jaarplaatsen zijn landelijk gelegen en hebben een oppervlakte van 200 -240m2. Verder zijn de Jaarplaatsen voorzien van 10 amp. elektra, riool, kabel TV, draadloos internet (wifi), aardgas en natuurlijk drinkwater.

jaarplaatsen

Gehele seizoen geopend voor uw stacaravan of chalet

Onze jaar plaatsen zijn het gehele seizoen geopend voor uw stacaravan of chalet, zodat u heerlijk kunt overwinteren in Twente / Overijssel op uw vaste jaarplaats.  Er is altijd wel een mogelijkheid om even lekker te gaan wandelen en fietsen.  Voor onze jaarplaatsen hanteren wij gunstige / goedkope prijs voor hetgeen wij u te bieden hebben. Dit is inclusief het gebruik van het zwembad en vele andere faciliteiten op het park. kijk ook op  jaarplaatsen Overijssel – Twente op Vakantiepark de Weuste

De jaarplaatsen zijn gelegen op Camping en Recreatiepark  de Weuste. Dit vakantiepark en camping heette voorheen  Camping `t Visoord  maar heeft de naam overgenomen van het gebied waar dit vakantiepark is gelegen. Tevens ook  centraal en landelijk gelegen in de Twente, de mooiste regio van de Provincie Overijssel.
Bent u geïnteresseerd reserveer dan hier

Voor vragen over de Jaarplaatsen.


    Voorletters en/of voornaam*

    Achternaam*

    E-mail*

    Onderwerp*