Jaarplaatsen

Op zoek naar een jaarplaats stacaravan in Overijssel of regio Twente?

Recreatiepark / Camping De Weuste is al 45 jaar een vertrouwd adres in Twente, en alom bekend als een zeer net park met ruime staanplaatsen en keurige stacaravans en chalets.

Wij bieden tegen gunstige tarieven jaarplaatsen voor stacaravans en chalets aan voor het gehele seizoen. Uw eigen mooie plaats voor uw stacaravan of chalet in Twente; Overijssel.

Onze zeer ruime vaste seizoen jaarplaatsen zijn landelijk gelegen en hebben een oppervlakte van 200 -240m2. Verder zijn de Jaarplaatsen voorzien van 10 amp. elektra, riool, kabel TV, draadloos internet (wifi), aardgas en natuurlijk drinkwater.

jaarplaatsen

Gehele seizoen geopend voor uw stacaravan of chalet

Onze jaar plaatsen zijn het gehele seizoen geopend voor uw stacaravan of chalet, zodat u heerlijk kunt overwinteren in Twente / Overijssel op uw vaste jaarplaats.  Er is altijd wel een mogelijkheid om even lekker te gaan wandelen en fietsen.  Voor onze jaarplaatsen hanteren wij gunstige / goedkope prijslijst voor hetgeen wij u te bieden hebben. Dit is inclusief het gebruik van het zwembad en vele andere faciliteiten op het park. kijk ook op  jaarplaatsen Overijssel – Twente op Vakantiepark de Weuste

De jaarplaatsen zijn gelegen op Camping en Recreatiepark  de Weuste. Dit vakantiepark en camping heette voorheen  Camping `t Visoord  maar heeft de naam overgenomen van het gebied waar dit vakantiepark is gelegen. Tevens ook  centraal en landelijk gelegen in de Twente, de mooiste regio van de Provincie Overijssel.
Bent u geïnteresseerd reserveer dan hier

Voor vragen over de Jaarplaatsen.

Voorletters en/of voornaam*

Achternaam*

E-mail*

Adres

Postcode

Plaats

Land

Telefoonnummer

Onderwerp*

Uw bericht*

Beste Gasten,

Wij zijn blij u te kunnen melden dat wij

weer open mogen vanaf 22-4-2020

Nu kamperen is dus nu mogelijk wanneer u zelfvoorziend bent in eigen sanitaire voorzieningen (zoals een eigen toilet met een eigen was- en/of douchegelegenheid)

 

Het toiletgebouw moet nog gesloten blijven tot en met 30 juni, maar het is wel toegestaan om het chemisch toilet leeg te storten die zit aan de buitenkant van het toiletgebouw.

 

Dus u kunt nu kamperen als u eigen toilet, douche/ wasgelegenheid hebt,u hebt ook ieder  een waterkraan bij uw eigen vak.

 

Bezoek en visite is beperkt toegestaan op Vaste (stacaravan/chalet) en toeristische plaatsen, bungalow 

maximaal 3 personen tegelijk en houd 1,5 meter afstand van elkaar.

Ook kunnen nu de verhuuraccomodaties kunnen weer worden gehuurd.

 

Helaas mag nu de Horeca en Zwembad nog niet open. 

 

Omdat er omboekingen en  veel nieuwe reserveringen zijn

kan reactie van ons iets later zijn dan normaal. 

 

Voor omboekingen en vragen hierover uitsluitend per mail,

info@deweuste.nl

 

Vanaf 1 juli mogen  wij weer open, wij hebben er dan 33 extra plaatsen bij op de eekhoorn.

 

Nieuwschierig kijk snel even op de plattegrond.

 

 

Met vriendelijke groeten,

 Fam. Hinken