Over De Weuste

Camping & Recreatiepark De Weuste is al ruim 45 jaar een vertrouwd adres in hartje Twente.

Bent u op zoek naar een nette, rustige maar ook gezellige plek waar jong & oud lekker kan genieten? Dan bent u bij ons op het juiste adres!

De ligging….

Ons park ligt in hartje van Twente, een zeer karakteristiek deel van Overijssel, vlak aan het kanaal Almelo-Nordhorn en nabij het driedelige natuurreservaat De Weuste Maten, het Reutumerveen en de Reutumer Weuste, alwaar ons park naar is vernoemd.
Het omliggende steeds afwisselende coulissenlandschap nodigt u uit tot eindeloze fietstochten, wandelingen, ruiter- en koetsierstochten langs de mooiste plekjes, met onderweg tal van bezienswaardigheden.
Voor de kinderen is er niet alleen voldoende te doen op het park zelf, ook zijn er in de omgeving diverse (overdekte) speelpaleizen, dierentuinen, leuke kinderbezienswaardigheden en uitgaansgelegenheden. Kijk voor meer informatie hierover even verder op de site onder faciliteiten.

De inrichting….

Het park is zodanig ingericht dat jong & oud gedurende het gehele seizoen, samen maar toch apart en ieder op geheel eigen wijze lekker kan genieten.
Het eerste wat u ziet als u het terrein op rijdt, zijn de keurig nette standplaatsen met stacaravans en chalets.
Het achterste deel van het terrein – nabij de facilitaire voorzieningen en met een rechtstreekse uitgang naar de mooie omliggende omgeving – is ingericht met ruime comfortplaatsen voor de toeristische en seizoenplaatsen.
Het gehele terrein heeft verharde wegen, is verlicht en is voorzien van duidelijke bewegwijzering.

Het ontstaan….

Aangezien steeds meer vissers vroegen of zij op hun naast het kanaal Almelo-Nordhorn gelegen weiland konden overnachten, is de familie Hinken in 1970 op deze mooie locatie begonnen met de aanleg van een camping, toen Camping ’t Visoord geheten. In 2002 is de camping door de jongere generatie overgenomen. Sindsdien doen wij er, samen met onze medewerkers, alles aan om ervoor te zorgen dat onze gasten met veel plezier van hun vrije tijd kunnen genieten. Ondanks dat Camping ’t Visoord na al die jaren een zeer bekende naam had opgebouwd, hebben wij er in 2010 voor gekozen de naam te wijzigen in Recreatiepark/Camping De Weuste, omdat deze naam naar onze mening meer aangeeft wat wij allemaal te bieden hebben.

Kijk gerust verder……en overtuig u zelf…..

Wij hopen ook u (weer) van harte welkom te mogen heten!

Klik hier voor een plattegrond van ons park.

 

 

Beste Gasten,

Wij zijn blij u te kunnen melden dat wij

weer open mogen vanaf 22-4-2020

Nu kamperen is dus nu mogelijk wanneer u zelfvoorziend bent in eigen sanitaire voorzieningen (zoals een eigen toilet met een eigen was- en/of douchegelegenheid)

 

Het toiletgebouw moet nog gesloten blijven tot en met 30 juni, maar het is wel toegestaan om het chemisch toilet leeg te storten die zit aan de buitenkant van het toiletgebouw.

 

Dus u kunt nu kamperen als u eigen toilet, douche/ wasgelegenheid hebt,u hebt ook ieder  een waterkraan bij uw eigen vak.

 

Bezoek en visite is beperkt toegestaan op Vaste (stacaravan/chalet) en toeristische plaatsen, bungalow 

maximaal 3 personen tegelijk en houd 1,5 meter afstand van elkaar.

Ook kunnen nu de verhuuraccomodaties kunnen weer worden gehuurd.

 

Helaas mag nu de Horeca en Zwembad nog niet open. 

 

Omdat er omboekingen en  veel nieuwe reserveringen zijn

kan reactie van ons iets later zijn dan normaal. 

 

Voor omboekingen en vragen hierover uitsluitend per mail,

info@deweuste.nl

 

Vanaf 1 juli mogen  wij weer open, wij hebben er dan 33 extra plaatsen bij op de eekhoorn.

 

Nieuwschierig kijk snel even op de plattegrond.

 

 

Met vriendelijke groeten,

 Fam. Hinken