Verhuur

Wilt u een bungalow, stacaravan of chalet huren op ons park?


Ons vakantiehuisje ligt op een unieke locatie; aan de rand van het park, nabij de kantine en het zwembad.  Vanaf het huisje kunt u rechtstreeks wandelen door de schitterende afwisselende Twentse omgeving en/of gebruik maken van de vele langslopende (knooppunten)fiets-, wandel- en ruiterroutes.
Het huisje is geschikt voor max. 6 personen, is gezellig en volledig ingericht, heeft een L-vormige woonkamer met open keuken, op de begane grond een badkamer met bad, een aparte toilet, boven overloop met twee grote slaapkamers met 2 x twee 1-pers.bedden waarvan een 2-pers.bed gemaakt kan worden, en een stapelbed, apart schuurtje voor uw fietsen etc.
Kinderstoel, kinderbedje en box zijn eveneens gratis te leen.
Wilt u hiervan gebruik maken? Geef dit dan even door bij uw reservering.

Dekbedden en kussens zijn standaard aanwezig. U kunt natuurlijk uw eigen linnengoed meenemen, maar u kunt deze ook huren via de receptie.

Klik hier voor onze zeer aantrekkelijke Tarieven huur 2024 voor dit gezellige huisje.
Zie voor de ligging van deze bungalow en onderstaande stacaravans/chalets dit plattegrond van ons park.

Stacaravans / chalets

Tevens zijn er een paar gasten op ons park die hun nette stacaravan of chalet voor verhuur beschikbaar stellen, geschikt voor 2 tot 4 personen.
Voor meer informatie hierover, kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen via het telefoonnummer vermeld bij de betreffende foto.

———–

jaarplaatsen