Corona

Vanaf 1 April 2021 zijn wij open, ons toiletgebouw mag ook open hetzelfde als in 2020. de Horeca is alleen afhaal mogelijk, u kunt diversen menu’s en snacks. 

 

Ondanks de corona regels  vonden onze gasten het een prettig verblijf in 2020,  zelfs dat wij het grootste gedeelte  volgeboekt waren. mede omdat ons sanitaire gebouw zeer ruim is en alle ruimtes van buitenaf de ingang hebben. 

 

We merken dat de run op Nederlandse campings groot zal worden omdat covid 19 nog niet over is, en als u toch verzekerd wil zijn van een door uw zelf uitgezochte favoriete plaats, wacht dan niet te lang met het reserveren en reserveer daarom op tijd bij ons, dan bent u verzekerd van uw unieke favoriete door u zelf online uitgezochte plaats. 

 

Voor prijs hoeft u niet verder te zoeken, voor onze 4.5 ster ANWB geclassificeerde camping, zie prijslijst op deze website       Kies: kampeer-arrangementen of losse overnachtingen.

Al onze  arrangementen zijn incl 5 personen all-in   excl toeristen belasting en borg gelden, arrangementen vervallen  bij aanvangsdatum.

Zie ook: TOPZOMER  ARRANGEMENT  in de periode 3 juli 2021 en 28 augustus 2021 voor € 165, per week excl.  Toeristen belasting.

U kunt nu vanaf nu 20-12-2020  voor een reservering  2021 bij ons gratis  reserveren u betaald bij ons geen reservering kosten, gratis online plaats uitzoeken, en onze aanbieding is : tot 1 maart 2021 uw reservering kosteloos annuleren.

dat wil zeggen: bij reservering betaald u binnen 14 na reservering datum € 50, en als u voor 1 maart annuleert storten wij de € 50 direct  zonder reden terug op uw bankrekening  .  Als u niet annuleert betaald u het restantbedrag van de reservering 14 dagen voor aankomst.

uitsluitend van toepassing voor nieuwe boekingen vanaf 20-12-2020 geld niet voor omboekingen als gevolg van een annulering van Covid-19

01-03-2021 Bij reserveringen vanaf 1 maart 2021 geld onze normale reservering voorwaarden; kosteloos annuleren binnen 7 dagen na reservering datum, 

Bij reservering geld voor betaling; 50%binnen 14 dagen na reservering datum, en het restant binnen 14 dagen voor aankomst.

Mocht het het kamperen van de overheid niet worden toegelaten of dat u ziek bent dan word u een voucher gemaild met daarop een code en het bedrag wat u hebt betaald, deze voucher kunt u op een later tijdstip voor uw opgeschoven reservering  gebruiken, deze voucher is 12 maanden geldig.

Deze opgeschoven reservering dient u dan zelf te doen op onze website, vermeld ook bij (opmerking van de gast) de code en het bedrag.

Deze voucher kunt bij boeken bij promocode verzilveren, de voucher is niet overdraagbaar.

Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Camping De Weuste